top
 
K A R A T E : MARIA LÓPEZ SELECCIONADA PER AL CAMPIONAT D'EUROPA CADET I JUNIOR

Després de la preselecció realitzada el passat cap de setmana a Madrid, la karateca Maria López del Club Karate Montornès ha estat seleccionada per la Real Federació Espanyola de Karate, per representar-nos en els Campionats d'Europa Cadet i Júnior 2012 en la modalitat de Kumite Cadet Femení - 47 kg. Maria viatjarà juntament amb la Selecció Nacional el proper mes de febrer a la ciutat de Baku a Azerbaijan.

Destacar als competidors catalans que després de la preselecció no han estat convocats en aquesta ocasió, però que han realitzat un excel · lent treball demostrant que es troben a l'altura de l'elit nacional, Maria Spitzer Subcampiona d'Espanya Júnior Kumite -59 kg del Club Manel Jodar, Joan Garcia Ruiz Campió d'Espanya Cadet Kumite - 70Kg. del Club Karate Montornès  i Marta de Sande Campiona d'Espanya Kumite Junior - 48kg. per segon any consecutiu del Club Karate Nokachi.

Des de la F.C.K. felicitar Maria López, al seu mestre Luis López i a tot el Club Karate Montronès per aquesta gran oportunitat, així com a la resta de karateques que han format part de la Selecció Catalana Cadet, Junior i Sub 21 de la temporada 2011.

 

F.C.K. - Gener 2012

alt
Maria López (Club Karate Montornès)

 

 
Avís legal