top
 
K A R A T E : XV TROFEO INTERNACIONAL DE COLLADO VILLALBA
El passat cap de setmana es va celebrar XV Trofeo Internacional de Karate de Collado Villalba i XII Memorial Rubén Sánchez, que va comptar amb la participació de Selecció Nacional de Portugal i autonòmiques d'Aragó, Astúries, Canàries, Cantàbria, Castella-la Manxa, Extremadura, Galícia, Madrid, Navarra, País Vasc i Catalunya.
alt


La Selecció Catalana estava formada en categoria Cadet per Juan García, Junior Rubén Serrano i Joan Francesc Barril, Sènior Igor Ruiz de Castañeda i Victor Ridao, Sènior Femení Katya Barranco i Marta Molina, Seleccionador Manel Jodar i Àrbitre Neus Caparrós.

Les trobades de kumite per equips es van realitzar en sistemes de lliguetes per accedir a les finals, la Selecció Catalana es va enfrontar a Castella la Manxa amb la qual va perdre per 1 derrota i 4 empats i la selecció d'Aragó a la qual va guanyar.
 
 
No obstant, van ser els aragonesos els que van accedir a la final, ja que en trobarse empatats a victòries, van ser la diferència de punts que van haver en els combats que van classificar a Aragó, la qual es va enfrontar a la final amb Madrid quedant segona classificada del Trofeu.

Destacar el gran esperit d'equip i treball realitzat per tots els competidors, que tot i no poder accedir a les finals per la mínima diferència de punts, van demostrar que la Selecció Catalana es troba en un bon moment dins de la Competició Nacional.
 
F.C.K. - Gener 2012
 
alt
Joan Francesc Barril, Juan García, Igor Ruíz de Castañeda, Katya Barranco, Manel Jodar, Marta Molina, Victor Ridao i Ruben Serrano

 

 
Avís legal