top
 
K A R A T E : COMENÇA UNA ANY INTENS I PLE D'ACTIVITATS PER LA F.C.K.

Dos caps de setmana intensos per la Federació Catalana de Karate, amb el Campionat de Catalunya Sènior celebrat el 28 de Gener a Montornés de Vallès i el Campionat de Catalunya Aleví, Infantil i Juvenil realitzat a Berga el passat 4 de Febrer.

Campionats emotius i carregats d'il · lusió per part de competidors I clubs, lluitant fins al final i lliurant-se al

alt

màxim per aconseguir medalla, i d'aquesta manera poder optar a les preseleccions que es realitzaran el 11 de

febrer al CAR de Sant Cugat. Amb l'objectiu de poder formar part de la Selecció Catalana que participarà en els Campionats d'Espanya de les respectives categories. Entrenaments, programes de Tecnificació i trobades interregionals amb altres Federacions, són les activitats planificades per la FCK per a la preparació dels seus competidors.

Destacar el lliurament en el Campionat Sènior de Montornès dels 6 º i 7 º DANS a grans mestres del Karate Català, en reconeixement al seu treball, trajectòria i aportació al nostre col · lectiu. Van rebre el 7è DAN, Juliol Hernaez, Mercedes Cañoto, Francesc Lorenzo i Basilio Serrano; i el 6 º DAN a José Luis Soto, Romualdo Titos, Luis López, Eduardo Castañeda i Jordi Torra.

alt
Cristina Feo, Katya Barranco, Noemí Mora, Marta Molina i Núria Marín

Així mateix, l'Equip de Kumite Sènior Femení amb les competidores Cristina Feo, Katya Barranc, Marta Molina, Noemí Mora i Núria Marín, van rebre els imports metàl · lics que concedeix la Federació per l'obtenció dels títols de Subcampiones d'Espanya i el bronze del Campionat d'Europa de les Regions realitzat a Turquia.

D'altra banda, el col · lectiu arbitral va realitzar dues sessions formatives el 14 i 28 de gener, amb pràctiques del nou reglament i de prekumite. Assenyalar la el gran participació, l'interès per part dels àrbitres i la col · laboració per part dels Àrbitres Nacionals per al desenvolupament d'aquestes activitats.

Un calendari ple d'activitats i nous reptes per afrontar en els propers mesos per tots els components de la Federació Catalana de Karate.

 
F.C.K. - Febrer 2012
 
alt
Basilio Serrano, Romualdo Titos, Francesc Lorenzo, Jordi Torra, Julio Hernaez, Jose Luis Soto, Eduardo Castañeda, Luis López i Mercedes Cañoto

 

 
Avís legal