top
 
K A R A T E: XLIII CAMPIONAT D'ESPANYA SÈNIOR 2012
alt

L'expedició de la Selecció Catalana de Karate, es desplaçarà el proper divendres a Bilbao per disputar durant el cap de setmana el campionat més important a nivell Nacional de la categoria Sènior a nivell individual i per equips, que tindrà lloc al Poliesportiu de Lasesarre (Barakaldo).

Amb els millors competidors de Catalunya, dels quals han estat seleccionats en els diferents entrenaments

alt

realitzats al CAR de Sant Cugat. Un campionat intercomunitari amb Aragó i València el 25 de febrer, on es van desplegar els mitjans tècnics per a la gravació de totes les trobades. Amb la posterior concentració de la Selecció, per a la visualització i anàlisi per part dels tècnics, han estat la posada a punt per aquest Campionat d'Espanya Absolut.

Com a novetat el debut a nivell nacional del nou equip de Katas Masculí del Club Karate Suto, i el nostre consagrat equip de Kumite Femení Subcampiones d'Espanya 2011, tots dos amb el ferm objectiu d'entrar al medaller.

Amb representació arbitral de tots els nostres àrbitres Nacionals, Maite Moreno, Neus Caparrós, Jose A. García, David Hernández, Robert Muñoz, Miguel Fernández i Pedro Beltrán.

A l'equip tècnic els Seleccionadors de Katas Cristina Martin i Igor Montesinos, Miguel Franco, Agustín Núñez i Manel Jodar en Kumite. Elisabeth Mendoza serà la nostra Tècnica Audivisual encarregada d'immortalitzar els millors i més emotius moments del campionat, tots ells sota coordinació del nostre Director Tècnic Basilio Serrano.

Ara més que mai ... A PER TOTES CATALANA!!!!

 
F.C.K. - Març 2012
 
alt  
Visita'ns i coneix  la nostra Selecció Sènior
 

 

 

 
Avís legal