top
 
K A R A T E : LA FCK TANCA EL CT. D'ESPANYA SENSE PODER PUJAR AL PODI A LA CIUTAT DE BARAKALDO

Sens dubte un campionat agredolç per a la Selecció Catalana en no poder accedir a cap de les medalles, però els amargs moments es van superar amb l'esperit de tots els competidors, carregat d'il · lusió i optimisme format per tot l'equip Català.

alt

Igor Ruiz de Castañeda va perdre en el combat per al 3er lloc amb el veterà i membre de la Selecció Nacional Oscar Martinez de Quel de la Federació Riojana, amb un disputadíssim combat i un polèmic Ippon, no atorgat al competidor Català que hagués fet canviar el resultat del combat .

L'equip de Katas Masculí que debutava en el seu primer Campionat Nacional, format per Oscar Ramírez, Daniel i Oscar Otero, també es va quedar a les portes del bronze. Després de perdre en les eliminatòries amb la potent Selecció Madrilenya, no va poder superar a Aragó per un ajustat 3 - 2.

Marta Molina i Katya Barranco, van perdre també en els seus combats per accedir al tercer lloc en les seves respectives categories.

Destacar el lliurament de la Medalla Olímpica otorgada per la RFEK a la competidora Cristina Feo, per el seu excel · lent treball i resultats durant l'any 2011 juntament amb la Selecció Espanyola.

Felicitar també a David Hernández, qui va superar els exàmens realitzats en el Curs Nacional d'Arbitratge, obtenint la titulació completa de Jutge Nacional de Kata i Àrbitre Nacional de Kumite.

Com va indicar el nostre Director Tècnic Basilio Serrano a l'última reunió amb els competidors al CAR, la Selecció Sènior arrencarà el seu projecte de Tecnificació a partir d'abril del 2012 amb objectiu al Ct. d'Espanya 2013: "Assumim que per a aquest campionat no s'ha pogut desenvolupar el programa complet d'entrenaments amb la planificació adequada. Ja que vam decidir començar amb les categories més joves el passat mes de juny Cadet, Junior i Sub 21 i porsteriormente amb els Alevins , Infantils i Juvenils ... constància, il · lusió i treball per part de tots, són l'única formula per obtenir resultats".

Punt i seguit d'activitats per la Federació Catalana de Karate, que acabarà el mes de març amb unes pràctiques arbitrals i dos trobades intercomunitaries a Castelló i Saragossa per als karatekes Alevins, Infantils i Juvenils preparatoris per l'Estatal.

F.C.K. - Març 2012

alt
Selecció Catala Sènior - Bilbao 2012

 

 
Avís legal