top
 
K A R A T E : LA CATALANA BRILLA NOVAMENT AMB 7 PODIS I UN 4ª LLOC EN EL MEDALLER ALS CT. D’ESPANYA INFANTILS

alt

 

 

Després de mesos d'entrenaments sota el projecte de tecnificació de la F.C.K, trobades intercomunitàries a Saragossa i Castelló, treball, constància i molta il·lusió per part de tot l'equip, es va veure recompensada amb la brillant participació de la CATALANA als XXXIV Cts. d'Espanya Infantil, celebrats a Alcobendas el passat 21 i 22 d'Abril.

Catalunya va acabar en un merescut 4t. lloc al medaller, per darrere de les potents Seleccions d'Aragó, Madrid i Andalusia. Gràcies a la Selecció Catalana dels karatekes més petits, aconseguint un total de 7 medalles.

Cinc bronzes per, Olga Gómez en Kumite Juvenil -50 Kg (Club Karate Castañeda), Cristina Fernández a Prekumite Infantil -39 Kg (Club Karate Montornès), Santi Bosch a Prekumite Infantil +48 Kg (Club Natació Terrassa), Younes Asmane en Kumite Juvenil -40 Kg (Club Karate Shuto) i Alberto Molina en Kumite Juvenil -60 Kg (Sinhus Sport).

La plata va ser per a Alex Delgado en Kumite Juvenil -60 Kg (Club Natació Terrassa), i el títol de Campiona d'Espanya per Elena de Sande en Kumite Juvenil -43 kg. (Club Karate Nokachi).

Esmentar a David Valverde, Raúl Arias, Laura Pino, Artur Torres i Alfredo Dominguez que, després d'entrar en repesca, varen perdre en combats per 3er lloc, quedant quarts i realitzant un excel·lent treball.

I un merescudíssim reconeixement a Imael Artacho que, després d'uns magnífics combats, va perdre en el pas a la final, perdent en l'encontre pel 3er lloc amb el seu company de selecció Younes Asmane.

Així com a la resta de competidors de la Selecció Catalana de Kumite i Prekumite, que van lluitar fins al final, passant rondes i guanyant confrontaments, demostrant els fruits del dur treball realitzat aquests darrers mesos i amb expectatives molt positives per a aquestes joves promeses.

A la modalitat de Kata cal destacar el treball de Teresa López, Francesca Fabregas, Jordi Valdivia i Silvana Bodington que van anant passant rondes arribant a quarts de finals, com a la resta de l’equip que van tenir ajustadíssims resultats de 3 - 2 que els va impedir anar avançant a les seves lliguetes.

alt

Felicitar als Seleccionadors Cristina Martin, Victor Ridao, Agustín Núñez, Miguel Franco, Igor Montesinos i Manel Jodar per la seva gran tasca i suport als més petits. Als Àrbitres Nacionals convocats per la F.C.K. Maite Moreno, Neus Caparrós, Pedro Beltrán i Robert Muñoz. A la nostra fotògrafa Elisabeth Mendoza responsable d’immortalitzar els millors moments... i el responsable de l'expedició, el nostre Director Tècnic Basilio Serrano.

Agrair a tots els amics i familiars que es van desplaçar a Madrid, i van omplir les grades de senyeres catalanes, animant amb força i molta energia als nostres joves competidors.

Segons paraules del nostre President Josep Bosch: "A la Federació estem molt orgullosos de tenir un equip de gent jove, tant il·lusionat i compromès. Els resultats d'aquest campionat, són un punt de sortida i una referència d'allà on anem. Que anem a per totes i que en futures edicions ens deixarem veure i ens farem sentir amb mes força”.

 

Abril 2012 - F.C.K.

 
Avís legal