top
 
K A R A T E : DUES MEDALLES PER LES UNIVERSITATS CATALANES ALS CT. D'ESPANYA

El passat cap de setmana, entre els dies 27 i 29 d’abril, es va celebrar el Campionat d’Espanya Universitari de Karate a la localitat de Las Rozas (Madrid). Més d’una vintenad’estudiants varen ser els representants de les diferents universitats catalanes en aquest esdeveniment a nivell nacional; entre ells, alguns membres de la Selecció Catalana de Karate Sub21 i Sènior.

alt

Durant la primera jornada de competició es realitzaren les eliminatòries de la modalitat de Kata Individual Masculina y Femenina. Aitor Pérez (UPC) va disputar un total de tres enfrontaments sense opció a entrar en repesca.

Havent dinat, dissabte a la tarda, es van succeir les eliminatòries de Kumite Individual Masculines i Femenines. Noemí Mora (UAB) va entrar en repesca apunt d’obtenir la classificació per a la medalla de bronze; mentre, Sadok Moumni (UAB) i Àfrica Llorens (UB) varen classificar-se per disputar aquest metall a les seves respectives categories. Cristina Ferrer (UPF) i David Bardasco (UPC) varen arribar a la final; aquest últim, va sofrir una ferida al nas i va rebre un cop a la zona maxil·lar que el va deixar inconscient durant uns minuts. Afortunadament, David, va recuperar-se sense cap conseqüència greu.

Durant la jornada de diumenge al matí, es varen realitzar les finals i els encontres per aconseguir els bronzes. A la categoria Kumite Femení -60 Kg., Àfrica Llorens (UB) va perdre per un ajustat resultat i a la categoria Kumite Masculí -67 Kg, Sadok Moumni (UAB) va perdre per Hansoku Chui. A la categoria Kumite Femení -61 Kg., Cristina Ferrer (UPF) no va poder obtenir la medalla d’or a causa d’un resultat ajustadíssim de 0-1 a favor de la seva oponent; David Bardasco (UPC) no va poder disputar la final per recomanació mèdica, obtenint una merescuda medalla de plata.

Des d’aquestes línies volem felicitar als medallistes; així com, a tota la expedició universitària catalana.

Resultats Oficials

http://portal.uned.es/portal/page?_pageid=93,22593864,93_22593865&_dad=portal&_schema=PORTAL

 

Maig 2012 - F.C.K.

alt
David Bardasco (UPC) - 2 Class.

 

 
Avís legal