top
 
K A R A T E : L'EXPERIÈNCIA DE DOS KARATEQUES CATALANS A ARÀBIA SAUDITA...... JA ESTEM A CASA!!

Doncs ara sí que sí....

Estem a casa, vam arribar el dijous dia 12, després d'un viatge esgotador de més de 15 hores des que vam sortir de l'hotel i arribem a Montornès.

L'experiència ha estat genial en gairebé tots els aspectes. Els nois s'han quedat molt contents amb el karate, el dia del comiat ens demanaven que tornéssim l'any que ve, els mestres de les escoles ens han donat un feedback positiu, el nostre responsable ens va dir que estava molt content i els responsables dels campus també.

Nosaltres ens hem anat d'allà amb un excel·lent record i amb la sensació d'haver fet una bona feina!

L'únic que no ha estat del tot satisfactori, però això ja va amb la cultura del país, és la tranquil·litat amb què es prenen el treball, la poca formalitat en els horaris i la desorganització en general. Per citar un exemple l'últim dia que vaig tenir classe amb els nois vam fer una exhibició. Els vaig convocar a les 16.30h perquè el dia abans m'havien dit que començaríem a les 18.00h. Quan vaig arribar em van dir que començàvem a les 19.00hi l'hora real d'inici va ser a les 20.15h.

Per tancar el campus es va fer una cerimònia a la ciutat de Alhasa on es feien demostracions o partidets dels diferents esports. Aitor i jo vam anar fins allà per ensenyar el nostre karate als xeics responsables de tot el campus.

Allà vam conèixer a dos mestres de karate de l'estil shoto-kan (un d'ells 4 º Dan i l'altre 7 º Dan) amb els que compartim una bona estona parlant de karate, un escalfament i unes kates. Ells hi eren perquè un d'ells, el més veterà, havia estat l'encarregat del campus d'aquesta ciutat i tenien una exhibició preparada per als xeics amb 11 alumnes. Ell ens va obsequiar amb l'exhibició dels nois i nosaltres li vam correspondre amb la nostra, a més el mestre ens va demanar que féssim algunes kates (Chantanyara i Seienchin) que vam fer amb molt de gust.

Els xeics (jeques) feien un passeig d'anada i tornada per davant de les activitats, a nosaltres ens corresponia fer exhibició durant el passeig de tornada, però com abans havien vist la demostració dels nens van considerar que havien vist suficient karate i no es van parar a veure'ns ( estem avisats que això podia succeir). Nosaltres igualment vam fer l'exhibició per un munt de xavals, alguns professors i per als dos mestres que ens van felicitar.

I així acabo la nostra aventura per Aràbia, on hem estat fent el que més ens agrada! KARATE!!

Gràcies a tots els que heu seguit les nostres cròniques i a la Federació pel seu interès i suport. Gràcies especialment als nostres companys de viatge, als nostres amics del Club Karate Montornès, al nostre mestre Luís López per ensenyar-nos el camí del karate i ajudar-nos a caminar-i també a Basilio Serrano pel seu suport, xerrades i mails a tanta distància.

Fins aviat....

 

Jorge Martinez i Aitor Pérez

F.C.K. – Juliol 2012

alt alt
   

 

 
Avís legal