top
 
K A R A T E : TRES MEDALLES DE BRONZE EN L'INTERNACIONAL D'ASTÚRIES

Dissabte passat 20 d'octubre va tenir lloc el XXXV Trofeu Internacional Príncep d'Astúries en la localitat d'Oviedo (Astúries). Una representació, tant masculina com a femenina, de la Selecció Catalana de Karate es va desplaçar fins a la capital de la comunitat asturiana per participar en aquesta competició.

El sistema de competició es basava en uns enfrontaments previs per equips de modalitat mixta, combinant kata i kumite, que es distribuïen per grups; una vegada realitzats aquestes trobades prèvies, solament passaven els primers de cada grup. Així doncs, tots dos equips catalans van passar a la següent fase posicionant-se en les primeres posicions com a líders del seu grup.

Tant l'equip femení com el masculí van perdre els seus respectius combats en semifinals aconseguint, així, un merescut tercer lloc. L'equip femení, compost per Katya Barranco, Naiara Moreno, Marta Molina i Noemí Mora, van perdre per una petita diferència contra l'equip madrileny i obtenint molt bons resultats contra els equips de la selecció asturiana. Per la seva banda, l'equip masculí, compost per Víctor Ridao, Alex Asna, Xavier Spitzer, Jorge Juan Martínez, Igor Ruiz de Castañeda i Jonathan Fernández van aconseguir dues victòries davant un dels equips de la selecció asturiana i l'equip càntabre; a més, de perdre dos enfrontaments amb altres equips asturians. En la categoria Open Kumite Individual, hem de destacar la participació de Víctor Ridao i Igor Ruiz de Castañeda, així com també la de Katya Barranco i Marta Molina; essent aquesta última qui va pujar al podi per recollir el bronze.

Des d'aquestes línies volem felicitar a tots dos equips i al seu coach, Miguel Franco; així com també l'assistència de Roberto Muñoz com a membre de l'equip arbitral. Tampoc volem oblidar el recolzament que el Sr. Josep Bosch, president d'aquesta Federació, ha demostrat envers els seus competidors en tot moment.

FELICITATS A TOTS/ES!

F.C.K. – Octubre 2012

alt

*Fotografia cedida per Dolo Monfort

 
Avís legal