top
 
K A R A T E : PROGRAMA NACIONAL TECNIFICACIÓ ESPORTIVA - PALMA DEL RIO 2012

Des del dia 1 al 4 de novembre s'ha celebrat a la localitat de Palma de Rio una concentració tècnica organitzada per la Real Federación Española de Karate, sumant-se al desenvolupament del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva que fomenta el Consejo Superior de Deportes.

La Federació Catalana de Karate va estar representada per Juan García (Club Karate Montornès) i Marta De Sande (Club Karate Nokachi) en la modalitat de Kumite. Durant la seva estada en la localitat cordovesa de Palma del Rio van realitzar un treball combinat de proves físiques i entrenament específic de combat. Destacar, que el dissabte 3 de novembre a la tarda, es va celebrar el III Torneo de Selecciones; participant en aquest les seleccions d'Espanya, Andalusia i Còrdova, cada selecció estava formada per diversos grups de competidors.

Durant aquests dies van assistir a la concentració sobre uns cinquanta competidors d'ambdues modalitats, Kata i Kumite, pertanyents a les categories juvenil, cadet, junior i sub21. Concretament, en la modalitat de Kumite, la supervisió dels entrenaments estava a càrrec de César Martínez sent Seleccionador Nacional i Óscar Martínez com a responsable del Programa Nacional de Tecnificació Esportiva.

 

F.C.K. – Novembre 2012

alt

 

**Fotografia cedida por la Federación Andaluza de Karate (F.A.K.)

 
Avís legal