top
 
K A R A T E : CRONICA CT. ESPANYA ALEV√ć, INFANTIL i JUVENIL (Legan√©s - 2013)

Els dies 20 i 21 d'abril es va celebrar el Campionat d'Espanya Aleví, Infantil i Juvenil a la localitat madrilenya a Leganés. Un total de vint-i-nou competidors, tècnics i membres de l'equip arbitral formaven l'expedició catalana.

Les hores del viatge d'anada, la instal·lació a l'hotel, i l'entrenament de dissabte al matí desbordava una il·lusió gairebé màgica donada pels integrants més petits de la Selecció Catalana de Karate.

Passats uns minuts de les tres de la tarda de dissabte, s'iniciava la competició amb la modalitat de Kata. Destacant l'actuació de Xavi Sevillano, qui va perdre l'enfrontament valedor per la medalla de bronze, així com també, la participació d'Izan Sevillano i Cristina Ruiz, on tots dos van perdre l'enfrontament de repesca per poder disputar el bronze. Sense oblidar-nos d'Ana Ternero i Joel Salvado, que tot i ser el seu primer campionat d'Espanya van fer un gran treball al tatami, a més, posant especial atenció en Jordi Valdivia, Ainoa Astorga, Rafa Migueles, Roger Burriel, Silvana Bodigton i Wiam Koubiss. Però, més inesperat va ser el pas a la final de Teresa López, que no va poder aconseguir l'or i va proclamar-se subcampiona d'Espanya a Kata Infantil Femení.

Continuava la competici√≥ amb la modalitat de Kumite Juvenil Macul√≠. Els participants d’aquesta modalitat, i en especial, cadasc√ļ en el seu pes, varen demostrar el bon nivell que han anat adquirint al llarg de la temporada. Varen aconseguir la medalla de bronze: Juan S√°nchez en Kumite Juvenil Mascul√≠ -45 Kg., Roger Burriel en -50Kg., Aleix Altarejos en -55 Kg. i Eric Jim√©nez en -60 Kg. Destacar les eliminat√≤ries disputades per Marc Camacho qui no va poder aconseguir el bronze per un resultat bastant ajustat; aix√≠ com, tamb√©, la participaci√≥ en aquesta modalitat de Izan Sevillano, Rafa Migueles, Eric Romero, Eric Planas i Manel Mart√≠nez.

Diumenge a les nou del mat√≠, es reprenia la competici√≥ amb la modalitat de Prekumite Infantil. La majoria del competidors catalans varen disputar la fase final y van aconseguir pujar al podi; com es el cas de Jordi Valdivia proclamant-se Campi√≥ d’Espanya en la categoria Prekumite Infantil Mascul√≠ -36 Kg, de igual manera Teresa L√≥pez va obtenir la medalla d’or essent Campiona d’Espanya en la categoria Prekumite Infantil Femen√≠ -39 Kg. Mentre, David Delgado va pujar al podi com a Subcampi√≥ d’Espanya en Prekumite Infantil Macul√≠ -48 Kg i Joan Just va obtenir la medalla de bronze a la categoria Prekumite Infantil Mascul√≠ -42 Kg. Destacar la actuaci√≥ de Aaron Raya que va perdre l’encontre valedor per al bronze, i les participacions de Francisco Pintado, Iv√°n Moya, Ainoa Astorga i Esther Higuera.

Una vegada finalitzada la modalitat de Prekumite i la corresponent entrega de guardons, s’iniciava la modalitat de Kumite Juvenil Femen√≠. Les sis participants catalanes varen realitzar un bon paper, encara que sofrint alguna complicaci√≥ durant els combats. Destacar la participaci√≥ de Silvana Bodington que va perdre l’enfrontament de repesca abans de disputar el bronze, i Laura Pino que es va quedar a les portes de poder entrar en repesca. Mencionar la participaci√≥ de Cristina Fern√°ndez, Wiam Koubiss, Ariadna Gil i Eva Cano que varen realitzar uns bons combats sense poder passar les seves respectives eliminat√≤ries.

Aix√≠ doncs, un total de dues medalles d’or, dos medalles de plata i cinc medalles de bronze han posicionat a la Federaci√≥ Catalana de Karate en la quarta posici√≥ del medaller oficial d’aquest campionat. Felicitar als medallistes, a tota l’expedici√≥, als t√®cnics i equip arbitral per fer que aquest aquesta competici√≥ esdevingui cada vegada m√©s especial.

F.C.K. – Abril 2013

alt

 

 

 
AvŪs legal