top

UNA NOVA OPORTUNITAT

 

En les arts marcials es diu que allò més important es lliurar la batalla. Dit d’una altra manera, allò realment important no es la resposta, sinó la PREGUNTA... No importa la solució, sinó el problema. En realitat el resultat com a finalitat no es important; allò veritablement important es com lliurem la batalla al nostre interior.

Cercar PERFECCIONAR EL NOSTRE CARÀCTER per mitjà del propi esforç, seguint aquesta veritat que cadascú reconeix en si mateix, respectant i reconeixent el mèrit en els altres, i tenint control de la nostra ira.

Practiquem Arts Marcials però amb atenció a “el que m’agrada i no m’agrada”, discernint entre l’esport (competició, formació física, posada a punt) i la tradició (rituals, cerimònies, meditació). Atenció perquè es al nostre interior on es cerca el “CAMÍ” de la veritat.

La possibilitat de que aquesta pàgina serveixi a la comunicació més que no pas a la desinformació, depèn en gran part d’aquesta capacitat que individualment tothom podem desenvolupar i que ens permetrà distingir entre el que realment ens convé d’allò que ens agrada, i que potser no ens convé. Entregar-se al soroll és fàcil. Apartar-se i distingir el soroll, del que es la veu interior, requereix ment de principiant.

Serveixi aquesta pàgina per trobar aquest camí cap a la pròpia realitat.

Que mitjançant la pràctica de la "DISCIPLINA" en les Arts Marcials trobem el "camí".

 

“Trata de vivir de una manera holística. No exageres la importancia del intelecto. Al contrario: integra tu mente, cuerpo y espíritu en todas las cosas. Si lo haces, llegarás a ser maestro del conocimiento, en lugar de ser víctima de los conceptos. Escoge alimentos, vestido y techo de acuerdo con la naturaleza. Haz que tu trabajo y tu ocio sean la misma cosa. Realiza ejercicios que desarrollen todo tu ser, no solo tu cuerpo. Trata de que la música que escuchas conecte las tres esferas de tu ser”.

(Taoísmo: El influjo del cielo. Autor: Chuang Tse)

 

“Yo dormía y soñé que la vida era alegría. Me desperté y vi que la vida era servicio. Serví y comprendí que el servicio era la alegría”.

(R.TAGORE) 
Avís legal