top
 
II TORNEIG INTERPROVINCIAL DE KUNG FU “CIUDAD DE LOGROÑO” PDF Imprimeix Correu electrònic
dimecres, 28 de maig de 2014 15:54

El passat dissabte 24 de maig es va celebrar el II Torneig interprovincial de kung-fu “Ciudad de Logroño” al que van participar alumnes de dues escoles de kung-fu de la F.C.K. (l’as. ENAN i l’as. TA-MO) acompanyats pel Sr. Enrique Parras, membre del Dpt. de kung-fu.

Digne de menció és l’esperit d’empenya demostrat per aquests representats per mostrar allà on sigui les seves habilitats en l’art del kung-fu, aprofitant així també aquesta oportunitat que se’ls va oferir des del Dpt. de Kung-fu de la F.C.K.

El campionat va començar amb la competició de formes, on participaven dos dels nostres competidors , aconseguint un 4t i 5è lloc a la classificació general.

Posteriorment va començar la competició de combat on tots els nostres competidors van destacar pujant al podi com a campions i subcampions.

- Alberto Cazcarro va demostrar la seva gran experiència en competicions, fent gaudir a tothom i obtenint un merescut primer lloc.

- Sandra Parras, el seu coratge i la seva fermesa va ser determinant per aconseguir el primer lloc, tot i amb la seva joventut.

- Roger Cabañas, amb la seva empenta i convicció va desenvolupar molts bons combats, però malauradament compartia categoria amb Alberto Cazcarro, amb qui va disputar la final obtenint el segon lloc.

- Guillem Marquès, fruit de la seva pràctica constant, va demostrar un control total dels combats classificatoris amb tècniques ràpides, netes i polides. Encara i així, el combat va estar molt igualat a les puntuacions, obtenir el segon lloc.

- Enrique Parras, la seva experiència com àrbitre nacional va ajudar al bon desenvolupament del torneig aportant idees i solucions a l’organització.

Resum de classificacions obtingudes:

COMBAT:

- Alberto Cazcarro (Ass. TAMO) categoria +60kg.: 1r classificat.

- Sandra Parras (Ass. ENAN) categoria -60kg.: 1ra classificada.

- Roger Cabañas (Ass. ENAN) categoria +60 kg.: 2on classificat.

- Guillem Marquès (Ass. ENAN) categoria +70 kg.: 2on classificat.

FORMES:

- Roger Cabañas (Ass. ENAN): 4r classificat.

- Guillem Marquès (Ass. ENAN): 5è classificat.

Les nostres felicitacions a aquests quatre competidors, no només pels bons resultats obtinguts, sinó també pel seu interès demostrat i la seva iniciativa. Així com animar-vos a seguir amb aquesta actitud, amb esforç i pràctica, desitjant-vos que aconseguiu molts més èxits esportius.

Al Sr. Enrique Parras que, no solament ha acompanyat als competidors, sinó que a més a més de representar excel·lentment al Dpt. de Kung-fu de la F.C.K.

Agrair a tots aquells que han fet possible aquest campionat, a la FCK per la seva gestió i a la WKL pel seu recolzament amb l’aportació de samarretes i proteccions pels competidors.

 

 

Manuel Gayobart

F.C.K. i D.A. - MAIG 2014

alt

.
Darrera actualització de dimarts, 21 d'abril de 2015 07:46
 
ULTIMA NOTÍCIA
DONA I ESPORT
LLICENCIES ONLINE
COMPETICIONS ON-LINE
Avís legal