top
 
Karate_presentacion PDF Imprimeix Correu electrònic
Escrit per Administrator   
dijous, 21 de juliol de 2011 11:02

ESPIRITUALMENT: aquí podem pensar que estem davant  d’una vessant religiosa, i no necessariament és així. Atès que l'ésser humà sempre busca perfeccionar-se ja sigui per ser més fort que els altres, més savi, més ric, més espavilat, etc. Diguem per què no perfeccionar-se per buscar el grau d’excel·lència. Discernir entre allò que l'eleva i el fa lliure, d’allò que l'enganxa i l’esclavitza, començant per les pròpies inclinacions, requereix reconèixer  “l’ego”.

Tot passa per un procés on les coses adquireixen una certa rellevància per desprès perdre-la fins a ser  transcendides. Les diferents percepcions que tenim les hem de digerir i d’aquesta manera  podrem gaudir del seu missatge, sense que ens vagin carregant fins que no podem més.

El Karate-Do pot ajudar a perfeccionar el caràcter; contemplant  tot amb la ment buida, “la ment de principiant” SOOCHIN. La constància, la paciència, la fortalesa, la temprança, són les virtuts que hem de buscar perquè ens faran adonar de la importància relativa dels entrebancs, i dels beneficis que aquests ens aporten.

El Karate-Do ens apropa al “camí de l’esforç”; ens obre les portes a l’autocontrol  perquè treballant la voluntat s’avença moltíssim en aquest sentit.

En definitiva: dir que la pràctica del Karate-Do ens ajuda per ser forts amb nosaltres mateixos i comprensius amb l’entorn, amb les persones, i ser més útils als altres.Darrera actualització de dimecres, 5 d'octubre de 2011 18:22
 
ULTIMA NOTÍCIA
DONA I ESPORT
LLICENCIES ONLINE
COMPETICIONS ON-LINE
Avís legal